Ponedeljak - nedelja 09 - 21h

Jurija Gagarina 22, lokal 8 Novi Beograd (A blok)

011 45 39 727

063 770 16 56

Vaša Mala Klinika

Mesto gde smo objedinili znanje i iskustvo naših stručnjaka iz svih oblasti pedijatrije, dečje ORL, dečje hirurgije, radiologije, fizijatrije, dermatologije, logopedije i defektologije... Želimo da naši mali i veliki pacijenti dobiju brzu i sigurnu dijagnozu i adekvatno lečenje, a u skladu sa standardima razvijenog sveta.
Brigu o zdravlju Vaših najdražih vode vrhunski pedijatri i konsultanti subspecijalisti svih oblasti

Vrhunska usluga iz svih oblasti pedijatrije

Vrhunska usluga iz svih oblasti pedijatrije

U decembru 2016. godine počeo je sa radom pedijatrijski centar VMK-Vaša Mala Klinika. Želeli smo da u prijatnom ambijentu, u koji će deca rado i bez straha da dolaze, pružimo vrhunsku uslugu bez kompromisa iz svih oblasti pedijatrije i nadamo se da smo do sada u tome i uspeli. Kao potvrdu uspeha i Vašeg poverenja vidimo i potrebu da smo morali da se preselimo u novi, veći i lepši prostor i zbog toga smo od novembra 2020. godine na novoj adresi u A bloku, gde će naša usluga biti još kvalitetnija.

Želimo da naši mali i veliki pacijenti i dalje dobijaju brzu i sigurnu dijagnozu i adekvatno lečenje, a u skladu sa standardima razvijenog sveta i zbog toga stalno proširujemo krug naših pedijatara i konsultanata subspecijalista svih oblasti.

Brza i sigurna dijagnoza i adekvatno lečenje

Brza i sigurna dijagnoza i adekvatno lečenje

Želimo da naši mali i veliki pacijenti dobiju brzu i sigurnu dijagnozu i adekvatno lečenje, a u skladu sa standardima razvijenog sveta. Zbog toga smo okupili i objedinili znanje i iskustvo naših stručnjaka iz svih oblasti pedijatrije, dečije ORL, dečije hirurgije, radiologije, fizijatrije, dermatologije, logopedije i defektologije...

Takođe, veliki značaj dajemo prevenciji oboljenja, tako da se pored mogućnosti redovnih i vanrednih vakcinacija, značajni napori čine na edukaciji roditelja o zdravom načinu života, ishrani i fizičkim aktivnostima.

Laboratorijske i dijagnostičke metode

Laboratorijske i dijagnostičke metode

Kada je neophodno, a sve u cilju postavljanja brze i tačne dijagnoze, pored specijalističkog pregleda, moguće je uradi kompletnu krvnu sliku i CRP za samo par minuta, kao i brzi test na streptokok, alergološke testove, UZ pregled kukova, glave, vrata, srca i abdomena, EKG. Kvalitet ORL pregleda se ogleda i u dijagnostici, kao što su: timpanometrija, audiometrija, skrining sluha (TEOAE), kao i u fiberoptičkoj dijagnostici nosa, ždrela i grkljana.

Kada su neophodna detaljnija ispitivanja iz oblasti biohemije, hematologije, genetike ili dijagnostičke metode iz oblasti radiologije (digitalni Rtg, MDCT i MRI) sklopili smo ugovore sa našim vodećim laboratorijama i dijagnostičkim centrima.

Biti u rangu vrhunskih svetskih pedijatrijskih ustanova

Dugoročno gledano u budućnost, neki bi to nazvali vizijom, imamo želju da jednog dana, okupimo u jedan zajednički funkcionalni sistem najbolje pedijatrijske ordinacije iz Beograda i Srbije, a da konačan rezultat svega, bude prva pedijatrijska privatna bolnica-klinika, koja će biti u rangu vrhunskih pedijatrijskih ustanova u svetu, osposobljena za rešavanje i najkomplikovanijih slučajeva.